Geplaatst in Dagelijkse leven, In het nieuws

Pizza salami zonder salami

pizza salami

Ergens in een mooi vestingstadje in Nederland viert een kind zijn verjaardag; een heel bijzondere verjaardag want hij wordt vijf vandaag! Hij is druk aan het spelen met zijn cadeaus. Morgen gaat hij met papa die hele grote doos Lego in elkaar zetten, maar nu speelt hij met al zijn andere cadeaus. Hotwheels in alle soorten en maten, die passen ook heel goed in de poppenwagen van zijn zusje. Samen zorgen ze er goed voor, dekentje er overheen en de hotwheels kunnen slapen. En vanavond zijn lievelingseten; pizza salami zonder salami!

Ondertussen in de grote mensen wereld…

 • Valt Turkije het Koerdische deel van Syrië binnen.
 • Wordt onder andere een Koerdische politica uit haar auto gesleurd en standrechtelijk geëxecuteerd.
 • Probeert in Duitsland een rechtsextremist schietend een synagoge binnen te komen en als dat mislukt schiet hij vervolgens maar omstanders dood.
 • Steekt een man in een winkelcentrum in Manchester zomaar wat mensen neer.
 • Wacht een groep gepensioneerden met angst en beven op de brief van hun pensioenfonds waarin staat met hoeveel hun pensioen wordt gekort.

A.; blijf vooral nog lekker lang kind en eet nog veel pizza salami zonder salami.

Auteur:

contentpublicist, vrijdenker, veggie, positieve realist, blogger, stadsmens maar verslaafd aan de bergen, dromer, Rotterdam, Houten ·

20 gedachten over “Pizza salami zonder salami

 1. Soms zou ik wel weer kind willen zijn. De problemen die je hebt zijn dan zo klein, net als je wereld. Even een dag geen verantwoordelijkheden. Een dag vol pizza’s zonder salami!

  Like

 2. zolang mogelijk kind blijven!! en pizza salami zonder salami…ik krijg een deja vu haha mijn meiden eten die wel eens maar halen dan de salami eraf hahah het gaat hun om de smaak die het achter laat lol

  Like

  1. Ik lees het nieuws in de ochtend en ga dan verder met mijn leven. Ja, het is verschrikkelijk wat er soms gebeurt. Maar er steeds bij stilstaan veranderd niets, dus voor mij geen iedere avond nieuws kijken. Ik geniet liever.

   Like

Wil je reageren? Dat kan hier.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.