Geplaatst in Dagelijkse leven, In het nieuws, Klanten???

Becam-onkruid vergaat niet

onkruid

Het lijkt wel onkruid te zijn, die commercial van Becam; niet uit te roeien. Waar dat bij onkruid soms best nog tot mooie resultaten leidt zorgt dat Becamspotje alleen maar voor ergernis.

Je kent het spotje ongetwijfeld wel; Twee bouwvakkers lopen op een bouwplaats en bouwvakker 1 zegt: ’Ik heb mijn lening overgesloten bij Becam’ , bouwvakker 2: ‘bij Becam?’. Bouwvakker 1: ‘ja, bij Becam’.

Een acteerniveau waarvoor de gemiddelde soapacteur zich nog zou schamen, maar toch, het is wel een effectief spotje en een duidelijk voorbeeld dat onkruid niet vergaat.

Een jaar of tien geleden, toen er, met ‘dank’ aan de DSB-bank op tv en radio een ware stortvloed was aan die irritante leenspotjes, was Becam al van de partij.

Maar waar al die andere aanbieders gelukkig van het toneel zijn verdwenen, woekert Becam als ware het echt onkruid rustig voort…

Bij Becam? Ja, bij Becam…

 

Nooit meer

Welke commercial mag wat jou betreft liever vandaag nog voorgoed van de buis worden gehaald?

Auteur:

contentpublicist, vrijdenker, veggie, positieve realist, blogger, stadsmens maar verslaafd aan de bergen, dromer, Rotterdam, Houten ·

17 gedachten over “Becam-onkruid vergaat niet

 1. Hahah! Ik kijk echt weinig lineaire tv meer, dus ik kan niet iets noemen. Maar wat wel vervelend is; als je honger hebt/misselijk bent realiseer je pas hoeveel reclames over eten gaan.

  Like

 2. Reclame’s? Wij kijken bijna geen reclame meer gelukkig. We nemen veel op en we kijken bijna alleen nog maar Netflix. Toch sta ik volledig achter je betoog. Jammer dat in dit geval onkruid niet vergaat

  Like

 3. geweldig geschreven! Mag ik met stip op een zetten: de multifocale bril, op korte afstand gevolgd door alle reclame svoor gehoorapparaten??

  Like

 4. Ehm… ik kan er zo gauw niet een bedenken die ik heel irritant vind. Een hele leuk vond ik altijd de rijles en de jongen die de zon vervloekt en dan zijn excuses moet aanbieden. Maar ik weet niet meer voor welk product dat was.

  Like

Wil je reageren? Dat kan hier.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.