Geplaatst in Dagelijkse leven, In het nieuws

Toptalent of wonderkind?

blogtalentStel; je bent spelersmakelaar en je hebt een hele spelersstal onder je hoede, hoe zet je die dan goed in de markt?

Met talent of groot talent kun je tegenwoordig niet meer aankomen, dat levert hoogstens een contract bij de top-amateurs op. Groeibriljant is ook al passé; groeien doen ze maar ergens anders, is zonde van je tijd. Bij jou moeten ze stralen, want stralen is cashen.

Multitalent? Hmm, altijd handig voor clubs die niet kunnen kiezen tussen een verdediger, middenvelder of aanvaller, maar niet als je op zoek bent naar het grote geld.

Toptalent dan maar of mega-talent of wellicht toch maar ultra-talent? Been there, seen that, done that. Wordt je ook mee doodgegooid. Exceptioneel talent, hypertalent, wonderkind? Dat begint aardig in de buurt te komen, maar of dat achtcijferige transferbedragen op gaat leveren?

Eskimo’s

Hmm toch maar eens langs gaan bij eskimo’s. Die hebben tenslotte ontelbare woorden voor sneeuw. Moeten ze toch ook in staat zijn om met iets origineels op de proppen te komen voor jouw spelers?

Auteur:

contentpublicist, vrijdenker, veggie, positieve realist, blogger, stadsmens maar verslaafd aan de bergen, dromer, Rotterdam, Houten ·

Wil je reageren? Dat kan hier.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.