Geplaatst in In het nieuws

Turkoois 100% Zuid: Geert Wilders op herhaling

meeuwHet was een tijdje stil, maar jawel hoor, daar is ie weer: Geert Wilders en aanverwante zielen roepen weer eens ergens schande van…, Dit keer gaan ze over de rooie doordat er plannen zijn om in Rotterdam een “Turkse wijk te bouwen.

Ieder zijn eigen wijk

Ik snap niet waar ze zich druk om maken: Nederland is vergeven van wijken die speciaal voor een bepaalde doelgroep worden gebouwd; zo wordt er in Houten een speciale ecologische wijk gebouwd, ergens anders wordt weer een hofje speciaal voor kunstenaars gebouwd, en in Zeeland heb je bungalowparken waar je je in een Zuid-Frans kustplaatsje waant.

Friet van Piet

En ja, in diverse Spaanse steden heb je complete Nederlandse enclaves, inclusief Friet van Piet en bruine café’s waar de hele tijd het Nederlandse levenslied uit de boxen schalt. En waar gaat het nu eigenlijk om? Om een wijkje In Rotterdam Feijenoord waar woningen komen met een Mediteraans/Turks uiterlijk.

Wat is het probleem?

Wat is het probleem? Geert Wilders en aanhangers zouden juist blij moeten zijn: als die Turks/Nederlandse mensen zich naast Wilders of andere PVV’ers zouden vestigen lopen die PVV’ers te mekkeren dat ‘hun’ wijk erop achter uit gaat, dat ‘hun’ woningen in waarde dalen, en dat ‘die Turken’  hun in Nederland verdiende geld naar Turkije doorsluizen om daar huizen te bouwen.

Nu sluizen ze hun zuurverdiende geld niet door naar Turkije maar bouwen ze zelf iets in Nederland en hoeven PVV’ers ook nog eens minder angst te hebben dat er Turkse mensen naast hen komen wonen.

Geert zou eigenlijk een gat in de lucht moeten springen…

Auteur:

contentpublicist, vrijdenker, veggie, positieve realist, blogger, stadsmens maar verslaafd aan de bergen, dromer, Rotterdam, Houten ·

2 gedachten over “Turkoois 100% Zuid: Geert Wilders op herhaling

Wil je reageren? Dat kan hier.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.