Geplaatst in Dagelijkse leven

Bloedrood is de nacht

roodIn welke mate ben je gevangene van je eigen verleden? Dat is de centrale vraag in het boek Bloedrood is de nacht bij zowel de voor doodslag veroordeelde eigenaar van een paardenranch Paul Hunt, als voor hulpsheriff Bobby Drake.

Om het hoofd nog enigszins boven water te houden houdt Hunt zich, naast zijn verliesgevende paardenranch, bezig met drugssmokkel. Blake probeert in het reine te komen met zichzelf nadat zijn vader, die ook hulpsheriff was, wordt veroordeeld voor drugssmokkel. Nadat een drugssmokkel volledig uit de hand loopt, ontspint zich een steeds bloediger kat en muis spel waarbij naast Hunt en Drake ook onder andere een door het drugssyndicaat ingeschakelde huurmoordenaar betrokken is.

Jager en prooi wisselen voortdurend van rol in dit intelligent en pakkend geschreven thrillerdebuut van Urban Waite. Hij slaagt erin heden en verleden met elkaar te vervlechten en dan weer met elkaar te laten botsen. Een verfilming kan niet lang op zich laten wachten.

Auteur:

contentpublicist, vrijdenker, veggie, positieve realist, blogger, stadsmens maar verslaafd aan de bergen, dromer, Rotterdam, Houten ·

Wil je reageren? Dat kan hier.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.